Direktlänk till inlägg 10 februari 2012
Öppen Lassagne
Gulbetor
Svamp
körvel
Anka
Anksås
Lassagne platta.
fläsksida
Blomkål
Morötter
Potatis
Korv
Lök
Äggula
Potatis
Sparris
Morot
Lök
Skocka
Mandelpotatispure
Bröd
romansallad
Pickles
Klyftpotatis
Charlotten lök.
Kräfta
SkummigMusselfond
Fänkål
brödkrisp.
Räkor
Citron
majonäs
Ägg
bröd
roman sallad.
Vi börjar me lite deserer :) Cream brulee. 1.5 L Grädde 5 dl mjölk 4 vaniljstänger värm på det. 360 gr äggula 380 gr socker blanda ihop. Sedan vänd ner äggsmetem mer till gräddkoket försiktigt , sila smet...
sha sha nu har jag tänkt starta upp en liten blogg om bakverk & matlagning :) Lite om mig nu då :) Heter Christoffer Jansson och jag är 20 år gammal. Jag studerar mitt tredje och sista år på Entreprenörs gymnasiet i Södertälje, hotell och...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
|||||||
|